LA VINOTECA

Al carrer de La Maquinista de la Barceloneta, entre carrerons estrets i edificis centenaris, aixeca  la persiana cada matí , la Vinoteca. Un local que aposta pel present sense oblidar la tradició del barri i la família que l’han vist néixer, sense deixar de costat l’aire de la bodega de tota la vida. Amb la seva posada en marxa l’any 2001, la nova generació del Grup Ramonet rendeix homenatge als seus orígens amb aquest establiment de visita obligada per a curiosos, aficionats i apassionats al món del vi.

Al seu interior, més de 800 referències i denominacions d’origen de vins , caves i champagnes es donen la mà amb una actualitzada selecció de licors, cerveses d’arreu del món i productes gourmets com a conserves, pastes italianes, galetes i xocolates. A la Vinoteca tot està pensat per experimentar el plaer dels nostres petits maridatges.

L’atenció personalitzada i rigurosa, així com l’excel.lència del producte fan de la Vinoteca un lloc ideal per a tot aquell que vulgui experimentar i compartir noves sensacions al paladar, harmonies gustatives….

Horari: Dilluns a Diumenge 10:00 h – 21.30 h

Email: admin@lavinoteca.cat

Horari: Dilluns a Diumenge 10:00 h – 21.30 h

Email: admin@lavinoteca.cat

Telèfon: 932 211 937

ON ESTEM?

Carrer Maquinista 14

08003 Barcelona (Barceloneta)

Tel.:  932 211 937

MAPA

ON ESTEMS?

Carrer Maquinista 14

08003 Barcelona (Barceloneta)

MAPA

GALERIA

GALERIA