Skip to main content

GRUP RAMONET

Vintage Can Ramonet

Grup Ramonet som una empresa de restauració familiar, actualment amb Can Ramonet, El Nou Ramonet, La Fresca i La Vinoteca, tres restaurants i una vinoteca amb una història fortament vinculada al barri de la Barceloneta i a la seva cuina catalana, tradicional i marinera. La nostra història s´inicia fa més de 60 anys a partir d´una petita bodega del segle XVIII situada al cor del barri de la Barceloneta: Can Ramonet. Amb la seva olor a vi i a mar, és un dels llocs de tota la vida, ple d´alegria contagiosa on mai s´apaga la llum

Amb el temps hem crescut i ara, ben a prop, al costat del port de Barcelona, obre les portes cada dia El Nou Ramonet. Can Ramonet i El Nou Ramonet son la millor versió d’aquella petita bodega. Avui, desprès de tres generacions, Grup Ramonet és el resultat del bon fer de la família Francès-Ballarín, fidels al caràcter proper i amants dels sabors de la cuina casolana, dels ingredients de qualitat i dels productes de proximitat.

Vintage Can Ramonet en la Barceloneta
Vintage Can Ramonet en la Barceloneta

Fruita i verdura de la terra, carns de bestiar gironí, pernil ibèric Joselito, anxoves del Cantàbric que arriben en salmorra, peix salvatge portat a diari pels pescadors de la Barceloneta, gambetes de Palamós, bacallà d’Islàndia i arròs bomba del Delta de l’Ebre que ens permet fer una de les millors paelles de Barcelona. Avui dia seguim endavant entre olles i cassoles, paelles, bótes i vi, treballant tots junts, triant amb cura les matèries primeres i cuinant a casa, envoltats de l´alegria de la quarta generació que viu a diari tota la llarga història que transmetem.