Skip to main content

Descobreix els nostres restaurants

Cadascun dels nostres restaurants té una història única per contar i sabors inoblidables per compartir. Ja sigui que busquis una experiència culinària arrelada en la tradició, un toc modern en plats clàssics o una fusió innovadora del millor de tots dos mons, els nostres restaurants t’esperen per portar-te en un viatge gastronòmic excepcional.

Can Ramonet

Un Viatge per la Història

Can Ramonet, la taverna més antiga de Barcelona, t’invita a descobrir on la història i el sabor es troben en cada plat. Amb més de 65 anys de tradició al cor de la Barceloneta, cada mossegada aquí és un homenatge a la cuina mediterrània i marinera autèntica. Submergeix-te en l’essència de la Barceloneta i viu una experiència que transcendeix el temps.

El Nou Ramonet

Modernitat i Tradició

El Nou Ramonet és el destí ideal per als amants de la cuina tradicional marinera catalana, presentada en un ambient actual i modern. Perfecte per a qualsevol ocasió, des d’un sopar íntim fins a una celebració especial, El Nou Ramonet promet una experiència culinària que perdurarà en la teva memòria.

La Fresca

Un Toc Innovador

A La Fresca, el tradicional i el modern s’entrellacen per oferir-te una experiència gastronòmica única. El nostre restaurant més alternatiu t’invita a explorar tapes i platets de qualitat amb un toc gourmet en un ambient informal i acollidor. Prepara’t per gaudir de sabors atrevits i una atmosfera incomparable.